info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Vi behöver hjälp på utställningen!

Hem / Nyheter / Vi behöver hjälp på utställningen!
i kategori: Nyheter

Hej alla CK-medlemmar!

Vår internationella utställning den 27:e och 28:e juni närmar sig med stormsteg! Vi har fler katter och utställare än vad vi haft på många år, cirka 280 katter båda dagarna.
Vi i styrelsen vädjar nu om hjälp från alla medlemmar! För att vi ska ro det här i hamn behöver vi massor av hjälp från er fredag förmiddag när vi börjar bygga utställningen till söndag kväll när den ska vara riven. Det finns massor av olika arbetsuppgifter, både lättare och tyngre under alla dagar! På fredag bygger vi utställningen. På lördag och söndag under utställningen behöver vi hjälp med caféet, sitta i entrén, sälja lotter och kokarder, check av toaletter och soptunnor med mera. Lördag kväll efter utställningen förbereder vi för söndagens utställning. På söndag kväll är vi alla jättetrötta men om vi hjälps åt med att riva går allt mycket fortare och blir roligare.
Om du hjälper till på utställningen alla tre dagarna (heladagar) får du en anmälningsavgift samt lunch och fika. Jobbar du en hel dag får du fika och lunch. Jobbar du ett pass i till exempel café, entré eller lotteri så får du en fikabiljett. Observera att vill du hjälpa till en, två eller tre dagar och få lunch måste du anmäla detta i förväg så att vi kan beställa mat till dig (lunchen kommer portionsförpackad).
Kontakta ordförande Ulla-Britt Reinhardt på e-post ulla-britt@calmarekk.se eller telefon 070-227 66 78.
Som sagt ovan, vi är mycket tacksamma för just det du kan bidra med.
Vi är tillsammans ett ganska glatt gäng, det är kul att jobba på utställningen och dessutom kanske träffa klubbkompisar du inte kände förut.
Vi ses!
Glömde förresten en viktig sak: Alla som hjälper till på utställningen blir bjudna på grillfest senare i sommar!

Senaste inläggen