info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Välkommen med din anmälan till KM:et

Hem / Klubben / Klubbmästerskap / Välkommen med din anmälan till KM:et

Det går nu bra att anmäla sig till årets klubbmästerskap den 8 november!

Ett klubbmästerskap är precis som det låter , en utställning för klubbens medlemmar. Den räknas som en propagandautställning och till skillnad mot en Internationell utställning delar domarna inte ut certifikat till katterna. Alla fertila katter honor resp hanar går mot varandra så om du har en fertil hane i klass 9 så kan han gå mot t ex Supreme champion. Kastrater likaså.KM är ett utmärkt tillfälle för unga katter, katter som behöver tränas inför en utställning och ovana utställare, nybörjare. Man får hjälp med det man vill ha hjälp med och passar på att ställa frågor. Vi tar in ungefär 75-80 katter på två domare. När utställningen närmar sig sitt slut så koras Årets Klubbmästare. Det brukar vara slut vid 15-tiden och sen hjälps alla åt att plocka ihop utställningen för alla vill vi hem.

Senaste inläggen