info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Dags att skicka in resultat till Årets Katt 2015 i CK!

Hem / Klubben / Årets katt / Dags att skicka in resultat till Årets Katt 2015 i CK!

Det går bra att fylla i bifogad blankett och antingen skicka per post eller e-post till avels- och utställningssekreterare Ingrid Sylvander, Stallvägen 11, 382 94 Nybro eller e-post ingrid.s@calmarekk.se. Senaste datum att skicka in är 15 januari 2016.

Alla internationella Fife utställningar, som är öppna för samtliga kategorier och som ej begränsar deltagande med någon form av kvalificering, medräknas. Man måste ha minst 3 resultat för att få delta, de 5 bästa räknas samman. 3 klassindelningar: vuxen, kastrat och ungdjur/junior per kategori, huskatt tävlar i en klass. Katten kan tävla i mer än en klass. De tre bästa katterna i varje kategori och klass redovisas. Katten ska också varit ägd av ett CK medlem under året det gäller. Tillkommer om det finns Bästa senior/Veteran, Avel och Uppfödning. Minst 2 resultat. Vinnarna presenteras på CKs Årsmöte.

pdfsymbol

 

 

Senaste inläggen