info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Vi behöver hjälp!

Hem / Nyheter / Vi behöver hjälp!
i kategori: Nyheter

Nu närmar sig vår utställningshelg med stomsteg och vi i styrelsen vädjar och hoppas att ni medlemmar har möjlighet att ställa upp och ta ett arbetspass eller två under helgen. Detta gäller kaféet, entrén, lotteriet och kokarderna.  Visar det sig att när arbetspasset närmar sig att det kommer att krocka med när man ska upp till domaren så ordnar vi detta/byter av. Utan er hjälp blir det ingen bra utställning! Det är kul att hjälpa till att arrangera en utställning, på köpet lär man känna sina klubbkamrater och vi brukar också ha väldigt roligt tillsammans!  

Vi är också i väldigt stort behov av er som kan hjälpa till på fredagen med att bygga utställningen. Då är ni välkomna från 12-tiden på dagen. Vi hoppas också få hjälp med att förbereda nästa dag på lördagskvällen efter utställningen samt att riva alltihop på söndagen.

Som tack för att ni ställer upp på ett arbetspass under helgen får ni en fikabiljett. Självklart bjuder vi på mat/fika även på fredagen. Alla som bidrar till vår utställning får också välkomna på liten fest som tack i augusti – särskilt inbjudan kommer.

Kontakta Ulla-Britt och anmäl er hjälp, antingen på e-post ulla-Britt@calmarekk.se eller tfn 070-227 66 78 eller på CK-medlemmar, vår Facebook-grupp. Det går också bra att komma och fråga om ni kan hjälpa till med något när som helst under helgen.

Vill du ställa upp och hjälpa till ännu mer, hela dagarna, kontakta Ulla-Britt snarast så att vi även kan beställa lunch till er. Men då krävs det att ni jobbar så gott som hela dagen.

Tack på förhand!

Senaste inläggen