info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Vi behöver din hjälp på KM:et!

Hem / Nyheter / Vi behöver din hjälp på KM:et!
i kategori: Nyheter

På lördagen bygger vi upp utställningen!! Vi börjar cirka klockan 10 i bygdegården! Passa på att få en inblick av vad som görs inför en utställning. Om vi är flera som hjälps åt är det roligare och det tar cirka 2-3 timmar. Det finns både enklare och lite tyngre uppgifter. För mer info och tider kontakta Ulla-Britt, ulla-Britt@calmarekk.se eller tfn 070 2276678. Hjälper du till ett par timmar så får du klä din bur när vi är klara!

På söndagen under dagen behöver vi hjälp i bland annat kafé, lotteri, entré! Var inte rädd för att fråga om du kan hjälpa till med något en stund! Vi är också mycket tacksamma om ni har möjlighet att stanna en liten stund efter utställningen och riva burar med mera. Hjälps vi åt så går det fort och snabbt och även vi styrelsemedlemmar får komma hem fort efter en intensiv dag.

TACK PÅ FÖRHAND!

 

Senaste inläggen