info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Träff på Skälby söndagen 17 juni/vi behöver hjälp på utställningen!

Hem / Nyheter / Träff på Skälby söndagen 17 juni/vi behöver hjälp på utställningen!
i kategori: Nyheter

Nu närmar sig vår utställningshelg 30 juni-1 juli och vi i styrelsen vädjar och hoppas att ni medlemmar har möjlighet att ställa upp och hjälpa till före, under och efter utställningen. Vi har i år tänkt ha en liten planeringsträff inför utställningen och detta blir söndagen den 17 juni klockan 11 i Vita Villan på Skälby. Anmäl dig gärna till Ulla-Britt Reinhardt så vi vet hur mycket smörgåstårta vi ska fixa. E-post ulla-britt@calmarekk.se

  • Vi är i väldigt stort behov av er som kan hjälpa till på fredagen med att bygga utställningen. Då är ni välkomna från 11-tiden på dagen och då håller vi på tills vi är färdiga. Kom när ni kan! Vi behöver också få hjälp med att förbereda nästa dag på lördagskvällen efter utställningen samt att riva alltihop på söndagskvällen. Hjälps vi alla åt går det mycket fortare och dessutom brukar vi ha väldigt kul under tiden vi jobbar . Det är också ett utmärkt sätt att lära känna sina klubbkamrater. Det finns både tyngre och lättare arbetsuppgifter så det finns något att göra för alla.
  • Under utställningsdagarna behöver vi  främst hjälp i kaféet, entrén och lotteriet samt kokardförsäljningen. (Vid det sistnämnda är det bra om man har lite utställningsvana och kan skilja på de olika certifikaten) Visar det sig att när arbetspasset närmar sig att det kommer att krocka med när man ska upp till domaren så ordnar vi detta/byter av.
  • Vi tar också gärna emot hjälp på morgnarna med vaccineringskontroll och veterinärincheckning, då behöver ni vara på plats när/strax före vi öppnar.
  • Kaféet kommer också behöva hjälp med att baka inför utställningen men mer om detta kommer.

Hör av er till Ulla-Britt som är den som samordnar hjälpen från er om det är så att ni inte kan komma till Skälby den 17:e

Senaste inläggen