info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Klubbmästerskap söndag 11 november

Hem / Nyheter / Klubbmästerskap söndag 11 november
i kategori: Nyheter

Calmare kattklubb önskar er varmt välkomna på klubbmästerskap i Örsjö bygdegård (utan för Nybro mot Växjö) söndagen den 11 november! Se inbjudan nedan, första anmälningsdag 8 oktober.  Detta är ett perfekt tillfälle att träna utställning om du och/eller din katt är ovan men självklart är alla medlemmar lika välkomna på en trevlig och rolig dag. Mot slutet av dagen ska Klubbmästare 2018 utses. I pausen innan panelen har vi som vanligt roliga sidoklasser, till dessa anmäler du och betalar på plats och anmälningsavgiften skänks oavkortat till välgörenhet. Klubben bjuder på morgonfika!

 

pdfsymbol

Inbjudan KM

Senaste inläggen