info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Erbjudande köpa foder och sand till KM:et

Hem / Nyheter / Erbjudande köpa foder och sand till KM:et
i kategori: Nyheter

Vi CK-medlemmar har fått erbjudande att köpa foder och sand från Niklas Johansson​ på Hasselgården som också kommer att sponsra KM:et med sand. Se bifogad fil! Ta kontakt med Niklas (som är medlem i CK) för beställning. Niklas hälsar att beställningar gjorda fram till den 4/11 tas med till KM:et. Beställningar på telefon/sms 0737288128 och e-post info@hasselgard.se. Går att betala med Swish eller 10dagars faktura.

Erbjudandet på kattsand för helpall pågår till 20/12 men beroende på var man bor kan det tillkomma frakt. Det har med att göra hur det är med avlastning och väg till avlastningsstället men det kollar jag upp om man vill beställa helpall.

pdfsymbol

KM erbjudande

Senaste inläggen