info@calmarekk.seVälkommen till Calmare Kattklubb - Kattklubben för alla raser

Vi behöver hjälp på KM:et

Hem / Nyheter / Vi behöver hjälp på KM:et
i kategori: Nyheter

På lördagen den 10:e november bygger vi utställningen och samlas vid 10-tiden i bygdegården i Örsjö! Passa på att få en inblick av vad som görs inför en utställning, det finns både lättare och lite tyngre uppgifter. Om vi är flera som hjälps åt är det roligare, vi räknar med att det tar 2-3 timmar. För mer info och tider kontakta Ulla-Britt, ulla-britt@calmarekk.se eller tfn 070 2276678. Hjälper du till ett par timmar så får du klä din bur när vi är klara! Vi bjuder på fika!

På söndagen under dagen behöver vi hjälp i bland annat kafé, lotteri, entré! Var inte rädd för att fråga om du kan hjälpa till med något en stund! Vi är också mycket tacksamma om du har möjlighet att stanna en liten stund efter utställningen och riva burar med mera. Hjälps vi åt så går det fort och snabbt och även vi styrelsemedlemmar får komma hem fort efter en intensiv dag.

På söndagen behöver vi också två domarassistenter! Van eller ovan spelar ingen roll, ett KM är alldeles utmärkt tillfälle att pröva på om du är nyfiken på hur det är att vara assistent. Du ska dock ha fyllt 15 år. Är du ovan får du hjälp att komma igång och extra stöttning under dagen. Du som går assistent bjuder vi på lunch. Anmäl dig till Anita på anita@calmarekk.se eller tfn 070-5545972.

TACK PÅ FÖRHAND!

Senaste inläggen